NFF Grasrottrener delkurs 1 i gang i Donn!

Runde 1 med klubbpraksis er i gang! Her er det flere Donnere som er tilstede for å øke sin trenerkompetanse, slik at de kan gi sitt lag den beste oppfølgingen!

Det vil snart komme en ny praksisrunde! 

2019-03-21
osmundsen

Runde 1 med klubbpraksis er i gang! De påmeldte trenerne tar da teoridelen nettbasert, og har praksis på feltet i Donn gutter 10 sin treningstid. Spillerne får 90 minutter med flere tilpassa seanser der deltagerne har fått ulike temaer og ferdigheter de skal trene gruppa i. En seanse følges deretter opp med en evaluering og refleksjon i gruppa sammen med trenerveiledere. Fokus denne gang var å tilpasse aktivitet for et gitt tema og ferdighet,  og det å ha få nok spillere på laget for å sikre flest mulig involveringer.  Spillerne var godt utslitte etter endt økt med mange involveringer!!

 

Utviklingsavdelingen til Start er representert med trenerveileder Per Erik Andersen, som øser av sin mangeårige erfaring som trener og veileder i bøtter og spann. Utenom han er også Donns Thomas Lindal trenerveileder for kretsen og har ansvar for å følge opp trenerutdanning i Donn. 

 

Det vil komme påmelding til ny praksisrunde snart!

 

Heia Donn!